Битолска музика

Сите битолски песни на едно место

Интернет радиото „РадиоБТ“ (www.radiobt.pelanet.mk), порталот ПелаНет (www.pelanet.mk) и БТ-ТОП ПРОДУКЦИЈА за првпат почнуваат со проектот за собирање на сите песни од битолски композитори и изведувачи на едно место. Песните можат да бидат од било кој период или жанр и ќе бидат поставени на нашите веб страници каде ќе бидат емитирани на посебен канал на РадиоБТ. Ги замолуваме сите музички групи, изведувачи, композитори или граѓани кои поседуват снимки во аудио формат да ги пратат преку формуларот на нашата страница или на email bitolainfo@gmail.com.


Внеси песна!!!


RadioBT TOP